Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One: Υποστήριξη πληκτρολογίου με το Xbox Live Creators Program

Η Microsoft λύνει ακόμα λίγο τα χέρια των developers στο Xbox One με το Xbox Live Creators Program. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία επιτρέπει στους developers να ενσωματώσουν ευκολότερα χαρακτηριστικά των Xbox Live και Windows στους τίτλους τους και αυτή τη φορά γίνεται λόγος για υποστήριξη πληκτρολογίων. Για τα ποντίκια η κατάσταση είναι λίγο πιο ασαφής για την ώρα μιας και φαίνεται πως τα περισσότερα ποντίκια που βρίσκονται ήδη στην αγορά δεν θα είναι συμβατά. Κάποια από αυτά θα είναι, αλλά για την ώρα ο αριθμός τους είναι μικρός. Αυτή η υποστήριξη πάντως δεν σημαίνει πως θα μπορείτε να ελέγχετε ολόκληρο το Xbox One σας με ποντίκι, πληκτρολόγιο σύντομα. Ανοίγει όμως το δρόμο ώστε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να γίνουν περισσότερο κανόνας και όχι εξαίρεση για την κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*